Лондон — Британската полиция започна разследване на изрични съобщения, изпратени до

...
Лондон — Британската полиция започна разследване на изрични съобщения, изпратени до
Коментари Харесай

Полицията на Обединеното кралство разследва измама със сексинг тип фишинг, тъй като депутатът признава, че е споделял телефонни номера на колеги

Лондон — Британската полиция стартира следствие на експлицитни известия, изпратени до народен представител като част от хипотетична машинация с секстинг, ориентирана към законодатели, в последният боязън за киберсигурността, който удари Народното събрание. Консервативният член на Народното събрание Уилям Раг призна късно в четвъртък, че е изпратил персоналните телефонни номера на няколко свои сътрудници на мъж, който е срещнал в приложение за гей запознанства.

36-годишният Раг сподели пред вестник The Times, че го е направил под напън, защото получателят твърдеше, че има компрометиращ материал за него.

„ Бях обезпокоен, тъй като той имаше неща за мен. Той ми даде номер на WhatsApp, който в този момент не работи “, сподели Консервативната партия Депутатът, който се отдръпва на идващите избори.

разгласи обвинявания против седем китайски жители, свързани с държавно спонсорирана група, които бяха упрекнати в ориентиране към американски бизнеси, дружно с политически чиновници, претенденти и избирателен екип за разпространение на китайците...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР